Voor Wie

Jij, als jongere of (jong)volwassene van 12 jaar of ouder, zit niet lekker in je vel. Je hebt persoonlijke aandacht nodig, op een laagdrempelige manier, zonder dat je je veroordeeld voelt. Ik begeleid veel jongeren die een lastige thuissituatie hebben, bijvoorbeeld met ouders die gescheiden zijn en/of waar er conflicten zijn thuis. Ik kan dan voor jou de neutrale partij zijn, waar je gedachten en gevoelens kan ordenen die je hebt over beide ouders en de situatie thuis. We gaan dan samen kijken waar je invloed op hebt, waar je het gesprek met je ouders over zou kunnen hebben, en wat juist de dingen zijn die tussen je ouders samen spelen en jij geen invloed op hebt.

Verder begeleid ik jongeren die niet lekker in hun vel zitten, met weinig zelfvertrouwen, of zich terugtrekken van sociale contacten. Om wat voor reden dan ook. We gaan samen kijken wat er voor nodig is om weer meer in het leven te komen, om weer op te pakken wat bij je past en waar jij weer blij van wordt.

Het is ook mogelijk dat je bij mij de tijd komt overbruggen tot je bij specialistische jeugdhulp kan starten (vanwege wachtlijsten). Ik kan je ook helpen in het voortraject tot deze hulp start. Dan gaan we samen de hulpvragen opstellen waarvoor je die specialistische hulp nodig hebt.