Aanmelden

Als je interesse hebt in een begeleidingstraject, neem dan contact op met Praktijk Uitgelaten. Ik kan je dan verder informeren over wat ik specifiek voor je kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn om het traject eventueel uit de Jeugdwet te financieren. Ook stel ik je vragen om alvast een inschatting te maken of je bij mij aan het juiste adres bent.

Praktijk Uitgelaten heeft voor jeugdhulpverlening contracten met de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist en je kunt contact opnemen met de betreffende gemeente of je huisarts. Dit contract loopt tot 1 juli 2021. Na deze datum kan je mijn begeleiding vergoed krijgen via Jayda-CC, daar werk ik ook voor! Voor jongvolwassenen (18+) geldt dat je direct contact met me kan opnemen en je zelf het traject financiert of als je het wel vergoed wil krijgen, kan dit ook via Jayda-CC.

Als je keuze op mijn praktijk valt, plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek besluiten we samen of een begeleidingstraject gewenst is en hoe dat traject eruit zal zien.